Ajankohtaista

Facebookissa on nyt oma ryhmä niille, joilla ei ole diagnoosia, eikä tietoa omasta lihastaudistaan. Ryhmä on nimella MÄÄRITTÄMÄTÖN LIHASTAUTI. Tervetuloa mukaan kaikki, joilla on ongelmia tai epätietoisuutta. Keskustellaan ja yritetään tukea toisiamme.

Syksyn ensimmäinen jäsentapaaminen / kesäpäivät kaikille jäsenille lauantaina 15.8.20 Tampereella Hatanpään Arboretumissa. Siellä kukkii yli sata erilaista ruusua elokuussa.

Aloitamme tapaamalla siellä klo 11.00. Jokainen voi omaan tahtiinsa katsella ja ihailla ja toki sinne voi mennä jo aiemminkin halutessaan.

Klo 12.00 siirrymme alueella olevaan Ravintola Vaskitähteen nauttimaan syksyn satoa. Tarjolla on uutispuuro sis. leivät, levitteet, kotoiset ruokajuomat

Klo 13.00 alkaa Elojuhla laulajaisineen ja meitä viihdyttää tamperelainen Juhani Viita

Klo 14.00 Kahvit sadonkorjuupiirakan kanssa

Tilaisuus loppuu klo 14.30

Jäsenille maksuton !

Sitovat ilmoittautumiset Marketalle 1.8.20 mennessä mahdollisine ruokavalioineen

Alueelliset kesäpäivät Ähtärin eläinpuistossa

Aika: 8.8.2020

Koko perheelle sopiva päivä Ähtärin eläinpuistossa

Länsi-Suomen alueen (Pohjanmaa, Pirkanmaa ja Keski-Suomi) kesäpäiviä vietetään lauantaina 8.8. Ähtärin eläinpuistossa.

Ennen varsinaista eläinpuistoon menemistä kokoonnutaan klo 11 ruokailemaan Ähtärin ABC:lle (Oikotie 8). Sen jälkeen siirrytään Ähtärin eläinpuistoon, jossa tutustutaan Lumiin ja Pyryyn sekä muihin eläintarhan eläimiin. Päivä päättyy noin klo 17.

Kesäpäivien omavastuu on aikuisilta 15 € ja 3–14-vuotiailta 5 €, vaikeavammaisen henkilökohtainen avustaja maksutta.

Ilmoittautumiset 23.7. mennessä Marjolle sähköpostilla marjo.luomanen(a)lihastautiliitto.fi (lomalla heinäkuun) tai Arjalle, 040 579 4165, arja.jylha-ketola(a)wippies.com.